Despre noi

Compania noastră

Emersus Impex a luat fiinta in anul 1994 si se ocupa cu comercializarea produselor de papetarie, a rechizitelor, a consumabilelor de birou, mobilierului de birou si a hartiei si a cartoanelor tipografice.

Ne adresam in egala masura revanzatorilor si consumatorilor finali.

De-a lungul timpului. compania noastra si-a diversificat gama de produse oferite in concordanta cu cerintele pietii, s-a adaptat continuu la schimbarile acesteia astfel incat sa poata satisface optim nevoile clientilor.

Zona de activitate

Zona principala de activitate o constituie judetul Bacau insa avem si un segment de piata si in judetele Neamt, Suceava, Botosani si Iasi.

Compania noastra face parte din marea familie UDP - Uniunea de Distributie Papetarie acre are cate un reprezentant in fiecare judet, noi reprezentand zona judetului Bacau.

Acest lucru ne permite accesul la produse de calitate cu preturi competitive si la o suma de avantaje care decurg din faptul ca aceasta Uniune are acoperire nationala.

cms-img

Managementul calitatii

Compania Emersus si-a implementat inca din 2006 Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2001 pentru a raspunde cat mai bine cerintelor din ce in ce mai sofisticate ale clientilor.

Clientii nostri

Gama noastra de clienti este extrem de diversa, incepand cu micul SRL, continuand cu marile societati de orice profil, a institutiilor publice, a scolilor, gradinitelor etc. acest lucru fiind posibil datorita diversitatii ofertei noastre, capabile sa se adresesze unor consumatori foarte diferiti ca nevoi de consum.

Pentru fiecare dintre ei, asiguram consumabile, furnizam mobilier, dotam laboratoare de informatica, sali de curs, sali de sport etc.

Echipa noastra

Echipa Emersus, formata si sudata in decursul timpului reuseste sa faca fata cu succes cerintelor pietii sa anticipeze si sa serveasca prompt clientii.